Listeler

2022 içerik pazarlaması trendleri

Yılın "o zamanı" geldi! Anastasiia Nikitina, 2022'de içerik pazarlaması trendlerini SHERPA Blog okurları için 10 maddede özetledi.

Anastasiia Nikitina 27 Aralık 2021

Pandemiyle birlikte tüketici davranışlarında meydana gelen dramatik değişiklikler, yepyeni içerik pazarlaması trendlerini ve fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Tüketiciler kitlesel olarak online alışverişe kayarken ve alışık olduğumuz dünya düzeni gözlerimizin önünde evrimleşirken, akıllara birden fazla cevabı meçhul soru takılıyor. İnsanlarsa doğal olarak cevap ve muhatap bulabilmek için – şaşırdık mı – tabii ki markalara dönüyor.

2021 yılında pazarlamacıların yüzde 43’ü, içerik pazarlaması bütçelerinde bariz bir artış hissederken yine yüzde 66’sı, bu artışın 2022 yılında da süreceğini öngörüyor. Video, dijital ve gerçek-zamanlı global etkinlikler, kazanılmış medya değerleri ve ücretli pazarlama kanalları, önümüzdeki yılda ön plana çıkacak içerik pazarlaması yatırımları arasında bize göz kırpıyor. 

Bu yazıda ben de sizlerle 2022 yılında içerik pazarlaması bakımından spesifik olarak odaklanmanız gereken 10 trendden ve bu trendlerin size nasıl daha fazla trafik ve gelir getirebileceğinden bahsedeceğim. Haydi başlayalım!

Bu içerik ücretsiz!

Okumaya devam etmek ve SHERPA Blog okuru olmak için aşağıdakilerden birini seç.
Her hafta yenileri eklenen yüzlerce içeriğe ücretsiz ve sınırsız eriş.

Üye misin?
Senin İçin Öneriyoruz