Makaleler

2022’de yükselişe geçecek NFT trendleri

NFT sektöründe işlem hacmi gün geçtikçe artıyor. Şimdi gözler 2022'de. 2022 yılı boyunca öne çıkacak NFT trendleri hangileri?

Hazal Orta 19 Ocak 2022

Tüm dünya açısından zorlu geçen 2021 yılını geride bıraktık. Yıl boyunca birçok zorlayıcı koşuldan geçen dünya, farklı yenilikleri de hayatımızın tam merkezine yerleştirdi. Hep birlikte bunlara yeni normal bile dedik. İnsanların yılın büyük bir kısmını evde geçirmesinin etkisiyle öne çıkan birçok farklı trend oldu. Kripto para birimlerine ve blockchain teknolojisine olan ilginin artması da tam olarak bu döneme denk geldi. Yılın ikinci yarısıyla birlikte NFT kavramı hayatımıza girdi. Birçok önemli ismin, kurumun ve kuruluşun bir köşesinden girdiği NFT dünyası, şimdilerde kar topu etkisiyle büyümeye devam ediyor. NFT işlem hacimlerinin yıl boyu artması da bu büyümenin en somut örneği. Peki, 2021 böyle geçmişken, 2022’de olması beklenen yenilikler neler?

Yeni yılın, eskisini aratmaması umuduyla başladığımız 2022’de de trend olması beklenen birçok teknolojik yenilik var. Biz ise konumuzu NFT alanında özelleştirerek devam edeceğiz.

2022 NFT Trendleri

NFT; web’i deneyimleme, ürünleri markalama, sanat satın alma ve hatta müzik oluşturma alışkanlıklarımızı değiştirecek bazı yeniliklerle hayatımıza girdi. Büyük bir kesim NFT’lerin ne olduğunu tam olarak henüz anlamlandıramamış olsa da bir kesim çoktan ulaşılamaz bir şekilde yol aldı. 2022 yılı içinde NFT dünyasında trend olması beklenen yeniliklerin başında avatar kullanımı yer alıyor.

Bu içerik ücretsiz!

Okumaya devam etmek ve SHERPA Blog okuru olmak için aşağıdakilerden birini seç.
Her hafta yenileri eklenen yüzlerce içeriğe ücretsiz ve sınırsız eriş.

Üye misin?
Senin İçin Öneriyoruz