The Speed Element Of Design

Güçlü web tasarımında hız ve etkileşimin önemi son ürün kalitesi ile iş akış sürecine nasıl katkı sağlar? Değişen Google algoritmaları, web tasarımda güncel teknolojiler ve tasarım dünyasının geleceğine detaylı bir şekilde değinilecek etkinliğe Chicago’dan ünlü tasarım okulu Designation da katılacak. Yapılacak çekiliş ile katılımcılara 3 adet 1 yıllık Sketch lisansı hediye edilecektir. Saat 19:00‘da başlayacak […]

 
the-speed-element-of-design

Güçlü web tasarımında hız ve etkileşimin önemi son ürün kalitesi ile iş akış sürecine nasıl katkı sağlar?

Değişen Google algoritmaları, web tasarımda güncel teknolojiler ve tasarım dünyasının geleceğine detaylı bir şekilde değinilecek etkinliğe Chicago’dan ünlü tasarım okulu Designation da katılacak. Yapılacak çekiliş ile katılımcılara 3 adet 1 yıllık Sketch lisansı hediye edilecektir.

Saat 19:00‘da başlayacak etkinlik Türkçe yapılacak olup, Designation’ın sunumu İngilizce ve Türkçe olarak simultane çeviri desteği ile gerçekleşecektir. Etkinlik ücreti 90₺ olup sınırlı sayıda bilet bulunmaktadır.

Workshop Programı

Web tasarımında hız algısı.
Web performansı teknik ve ölçümlenebilir bir veriden öte tasarım ile başlayıp, devam eden bir süreçtir. Kusursuz bir tasarım sürecine dahil edilmesi gereken hız unsurlarına bu panelde değinilecektir.

Etkin mobil deneyimi için hız odaklı çözümler.
Kullanıcılara sunulacak benzersiz deneyimin güçlü etkileşimler ve akıcı unsurlar kullanılarak zenginleştirilmesine yönelik uygulamalar.

Arayüz tasarımında kullanılan güncel araç ve yöntemler.
Framer X’e genel bakış, tasarım sürecinde kullanılabilecek unsurları, artıları ve eskileri. Sketch 52 ile gelen yenilikler, daha hızlı çözüm üretebilmek konusunda kullanılabilecek unsurları ve detayları.

Kısıtlı zaman ve kaynaklar ile daha etkin iş geliştirme, tasarlama süreci. (Designation tarafından sunulacaktır).
Kaynak, zaman ve takım dinamiği kısıtları çerçevesinde başarılı tasarımların nasıl üretilebileceğine yönelik yaklaşımlar.

Konuşmacılar

Alaa Alnuaimi
Tasarımcı ve web teknolojileri geliştiricisi. Türkiye’de önde gelen markalar ile farklı projelerde on yıla aşkın çalışma deneyimine sahip. -99 design studio’nun kurucusu ve kreatif direktörü. Awwwards jüri üyesi.

Melike Pınar Ulupınar
Sanat yönetmeni. Mobil & web tasarım ve kurumsal tasarım alanlarında sekiz yıllık tecrübeye sahip. Kariyeri boyunca Flormar, Boyner Group, Roman, Volvo, Dupont, Netafim, BASF, Bayer gibi firmalarla çalıştı.