İncelemeler

Radaar: Sosyal medya yönetiminde yeni ve yerli bir soluk

Sosyal medya yönetiminde global araçlara alternatif olarak öne çıkan yerli girişim RADAAR'ı SHERPA Blog okurları için inceledik.

SHERPA Blog 12 Ekim 2021

Doğru kullanıcıya erişebilmek için hedef kitlelerin yer aldığı mecraları kullanan işletmelerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Kısıtlı kaynak ve sonsuz talep ile ilerlediğimiz denklemde kanal sayısının artması ise yeni fırsatları beraberinde getiriyor. Ürün veya servislerini duyurmak için sosyal medya kanallarını kullanan girişimlere fayda sağlayacak yeni araç ve uygulamalar ise; kanallardan dağıtılacak içeriklerin yönetimi, kontrolü ve ölçümlenmesi konusunda en iyi çözümleri sunabilmek için birbiriyle yarışıyor zira güçlü bir sosyal medya varlığı inşa etmek başarıya ulaşma yolunda başlı başına bir mesele.

Bugün güneşin altındaki hemen hemen her işletmenin sosyal medyada hesabı olsa da, hepsinin aynı araçlara ihtiyacı yok: Bazıları basit bir yönetim sisteminden yararlanırken, diğerleri birden fazla sosyal medya ekibini tek bir gösterge panosundan takip etmeye ihtiyaç duyuyor. İncelememize konu olan RADAAR ise neyi, ne zaman yayınlayacağınızı yönetmenize ve nasıl performans gösterdiğinizi izlemenize yardımcı olan yerli girişimlerden. Söylemeden geçmek olmaz; 2020 Kasım itibarıyla 5.9 milyon lira değerleme ile TechOne’dan da yatırım aldı*.

SPONSORLU İNCELEME

Bu incelememizde RADAAR’ın hesap yöneticileri için sunduğu özellikleri aşağıdaki başlıklarda sırasıyla ele aldık.

  • Desteklenen sosyal ağlar
  • Planlama ve gönderme
  • Takım yönetimi
  • Kullanıcı mesajlarının yönetimi
  • İzleme ve analiz
  • Fiyatlandırma

İncelememize başlamadan önce güzel bir haber de paylaşalım: RADAAR’ın SHERPA Blog okurlarına sunduğu %20 indirimden faydalanmak için incelememizin ilerleyen bölümlerinde bulacağınız indirim kodunu kullanabilirsiniz!

RADAAR’ı tanıyalım

  • RADAAR’ın aylık tekrarlanan geliri 2500 dolara yaklaşırken, sistem içindeki kayıtlı kullanıcı sayısı 8251 olarak dikkat belirtiliyor. Sistemdeki aktif kullanıcı sayısının geçtiğimiz ay 5000’in üzerinde olduğu da gelen bilgiler arasında.
  • Platform üzerinde şimdiye kadar toplam 17.808 sosyal medya kanalı araca bağlanmış.
  • Araca kayıtlı hesap yöneticilerinin, son kullanıcılarla olan iletişiminde dikkat çeken toplam 2.463.108 adet mesaj, sistem üzerinden karşılıklı olarak gönderilmiş.
  • Girişimin 2020’nin sonlarında kurulduğu bilgisinin yanında, şimdiye kadar araç üzerinde paylaşılan toplam 82.571 içerik, 164.686 sosyal medya mecrasında paylaşılmış durumda.

Artık incelememize başlayabiliriz 🙂

RADAAR, SHERPA Blog’un merceği altında

RADAAR ile hangi sosyal ağları yönetebilirim?

Bu içerik ücretsiz!

Okumaya devam etmek ve SHERPA Blog okuru olmak için aşağıdakilerden birini seç.
Her hafta yenileri eklenen yüzlerce içeriğe ücretsiz ve sınırsız eriş.

Üye misin?
Keşfetmeye Devam Et