Makaleler

İyi bir fikrin mi var? Test et!

Göz açıp kapayıncaya kadar bir yılı daha geride kaldı ve yepyeni hedeflerle 2019’a giriş yaptın. Spor salonuna yazılmak ya da giderek yabancılaştığın işini bırakıp ne zamandır aklında olan girişim fikrini hayata geçirmek... Fikrin ne olursa olsun, önce test et!

Bora Kılıç 04 Ocak 2019
bora-kilic-kullanici-testleri

Göz açıp kapayıncaya kadar bir yılı daha geride bıraktınız ve yepyeni hedeflerle, taptaze fikirlerle 2019’a giriş yaptınız. Spor salonuna yazılıp düzenli bir antrenman programıyla hayalini kurduğunuz fiziğe kavuşmak mı istiyorsunuz? Yoksa giderek yabancılaştığınız işinizi bırakıp ne zamandır cebinizde tuttuğunuz o girişim fikrini hayata geçirmek mi?

Bu iki senaryonun ortak özelliği, hedefe ulaşmak için belli yatırım veya fedakarlık yapma gerekliliği. En basitinden, spor salonuna üye olmak için 6 ay ya da 1 senelik ücreti ilk günden ödemek durumunda kalabilirsiniz. Girişimcilik hayalinizin peşinden gitmek için de tahminen mesai saatleri dışında kalan zaman yeterli olmayacak ve işinizden istifa etmeniz gerekecek.

Peki bu adımları atmadan önce, spor salonuna gerçekten düzenli olarak gidip gidemeyeceğinizi bilmek ya da iş fikrinizin kayda değer bir potansiyele sahip olup olmadığını ölçmek güzel olmaz mıydı?

Bu içerik ücretsiz!

Okumaya devam etmek ve SHERPA Blog okuru olmak için aşağıdakilerden birini seç.
Her hafta yenileri eklenen yüzlerce içeriğe ücretsiz ve sınırsız eriş.

Üye misin?
  • Gürkan Serim

    Test mantığına açıklık getiren harika bir içerik olmuş. Teşekkürler…

    • Bora Kılıç

      Beğendiğinize sevindim Gürkan Bey. İyi haftalar!

  • Ali Cantürk

    Çok derli toplu bir yazı olmuş 👏

    • Bora Kılıç

      Beğendiğinize sevindim Ali Bey, teşekkürler!

İlgini çekebilir