Röportajlar

İlham Verenler #1.2 | Kozan Demircan: Blockchain çağında girişimcilik

Yeni serimiz İlham Verenler'in ikinci bölümünde Kozan Demircan, girişimcilik ve Blockchain ile ilgili ufuk genişleten ve fikir veren örneklerle bilgi beslemesine devam ediyor. Yeni ekonominin başrol oyuncuları girişimciler ve bu ekonomiyi yıkıcı bir değişime tabii tutacağını artık rahatlıkla söyleyebildiğimiz Blockchain'e dair ilginç veriler ve örnekler 10 dakikalık bu videoda.

SHERPA Blog 31 Mayıs 2018

Endüstri 4.0’a giden yolda teknoloji ve tasarımın buluştuğu alanlardaki problemlere getirdikleri yeni çözümlerle dünyada iş yapma tarzını değiştiren girişimciler ve başrolünde oldukları bu yeni ekonomiyi hem yıkan hem de dönüştüren Blockchain teknolojisi… Peki bu iki yıkıcı trendin ortak yönleri neler? Beraber çalışarak neleri başarabilirler? Son yıllarda yaşadığımız bu sosyo-ekonomik dönüşümün bir benzeri dünya tarihinde bulunuyor mu?

Bu ve benzeri sorular etrafında adeta bir beyin jimnastiği yapan Kozan Demircan sade ama dopdolu tarzı, verdiği çarpıcı örnekleri, tarihten referansları ve karmaşık terimlere getirdiği net tanımlarla dolu dolu bir ikinci bölüm ile yeniden bizimle.

İyi seyirler!

Bu içerik ücretsiz!

Okumaya devam etmek ve SHERPA Blog okuru olmak için aşağıdakilerden birini seç.
Her hafta yenileri eklenen yüzlerce içeriğe ücretsiz ve sınırsız eriş.

Üye misin?
İlgini çekebilir