Alışveriş sepetiniz şu an boş
Tüm eğitimlere göz atarak ilgi duyduklarını sepetine ekleyebilirsin.
Gençlik yıllarımızda bizi ekran başına kilitleyen oyunlar ve arkasındaki bağımlılık yaratan kurgularının, özünde birer oyun olmayan kişisel ve profesyonel akışlara entegre edilmesi prensibine dayanan oyunlaştırmaya dair SHERPA Blog ve konuk yazarlarının imzasını taşıyan içerikler bu kategoride.
Jakob Nielsen’in ilkelerine de ilham kaynağı olan psikoloji yasalarının video oyun deneyimine etkisine kısa bir göz atıyoruz.
Gamfed Türkiye gönüllülerinden Seray San ve Defne Angın, oyunlaştırma marifetiyle ebeveynlerin hayatını kolaylaştıran 7 mobil uygulamayı listeledi.
Gamfed Türkiye gönüllülerinden Beray Çinçin, online eğitim süreçlerinin tasarımında oyunlaştırma ve duygusal zekanın katkısı hakkında yazdı.
Yasemin Karakaya, çalışanların motivasyonunu artırmak konusunda oyunlaştırma pratiklerinin faydalarını anlatıyor.
Gamfed Türkiye gönüllülerinden Özlem Neriman Gök, oyun teorisinde klan sistemleri konusunu SHERPA Blog okurları için kaleme aldı.
Gamfed Türkiye gönüllülerinden Afra Çalık, oyunlaştırmanın arkasındaki kimyasal bileşenleri örnekleriyle anlattı.
Gamfed Türkiye gönüllülerinden Yasemin Karakaya, oyunlaştırma denince akla gelen en önemli pratiklerden biri olan "avatar" konusunu kaleme aldı.
Gamfed Türkiye gönüllüsü Arzu Kupsar, oyunlaştırma ile tasarı modaklı düşünce arasındaki ilişkiyi inceledi.
Gamfed Türkiye gönüllüsü Arzu Kupsar, sosyal oyunlaştırma metodolojilerinin topluluk katılımı sağlamak amacıyla nasıl kullanılabileceğini paylaştı.
Ercan Altuğ Yılmaz, sonlu oyunlar ile sonsuz oyunlar arasındaki farkları ve puanlama sistemleri tasarlarken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
Gamfed Turkiye ekibinden Yasemin Karakaya, Clubhouse kullanıcılarının geliştirdiği oyun kurguları üzerinden insanoğlunun sosyalleşme ve uyum sağlama yetkinliklerini ele aldı.
Gamfed Türkiye takımından Ece Terzioğlu Çolak, daha hızlı öğrenmeyi mümkün kılan mikro-öğrenme metodolojisini anlattı.